Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

TOTALRenovering STOCKHOLM

Totalrenoveringar i Stockholm med omnejd

VI TOTALRENOVERAR DITT KÖK OCH BADRUM

Stockholms Bad & Byggmästarlag är en väletablerad byggfirma och renoveringsentreprenör i Stockholm och närliggande områden. Oavsett om du nyligen har köpt ett äldre hus eller lägenhet eller om du behöver utföra större uppgraderingar i din befintliga bostad kan det smartaste alternativet vara en totalrenovering.

Vanligtvis inkluderar de flesta husrenoveringar åtminstone en totalrenovering av köket och badrummet. Sedan kan det även förekomma andra nödvändiga förbättringar av bostaden som källaren, tvättstugan, sovrummen, hallen och vardagsrummet.

Nyinstallationer och reparationer kan också behövas såsom isolering, golv, VVS, elinstallationer och väggbeläggningar. En del renoveringar kan även omfatta husets yttre och strukturella element såsom fasad, tak, fönster och dörrar. Vi renoverar alla slags byggnader såsom lägenheter, villor, radhus, hyreshus och företagsbyggnader. Oavsett omfattningen av din renovering i Stockholm kan vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag tillhandahålla alla tjänster som krävs för att omvandla ditt hem eller dina företagslokaler exakt enligt dina behov och önskemål.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

VARFÖR ANLITA OSS?

Här följer några avgörande fördelar med Stockholms Bad & Byggmästarlag:

  • I över 15 år har vi erbjudit professionella renoveringar i Stockholm med omnejd. Allt från köks- och badrumsrenoveringar till fullständiga totalrenoveringar.
  • Vi kan bokstavligen förvandla alla rum i ditt hem exakt enligt dina önskemål.
  • Samtliga medarbetare hos oss är erfarna experter som innehar relevanta behörigheter.
  • Vi erbjuder alltid kostnadsfri hemkörning och har mycket bra rabatter hos samtliga leverantörer vi samarbetar med. Detta i sin tur innebär att våra renoveringspriser är mycket svårslagna.
  • Vi lämnar alltid garanti och genomför egenkontroller på utförda arbeten.
  • Vi är anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal, ID06 (direktuppkoppling till Skatteverket) samt våtrumsbehörighet. Självklart finns också F-skatt och Ansvarsförsäkring.
  • Fråga oss gärna om referenser. Vi har en stor referenslista med mängder av nöjda kunder som kan vittna om våra tidigare byggarbeten och renoveringar i Stockholm med omnejd.

Stockholms Bad & Byggmästarlag fokuserar alltid på att leverera toppresultat i allt vi gör. Vårt löfte till dig är att vi kommer att göra allt vi kan för att leva upp till dina förväntningar och förhoppningsvis till och med bättre än så. Med den expertis vi besitter och det faktum att vi är specialiserade inom totalrenoveringar i Stockholm är vi säkra på att du kommer att bli nöjd om du väljer att anlita oss.

Kanske har du några frågor du vill ställa till oss gällande en eventuell renovering i Stockholm med omnejd. Oavsett vad du har i åtanke, välkomnar vi dig att kontakta oss.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]