Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsrenovering Tyresö

Totalrenoveringar av badrum i Tyresö med omnejd

RENOVERINGAR AV BADRUM I TYRESÖ

Om du är i behov av en badrumsrenovering i Tyresö har du absolut kommit till rätt ställe. I över 20 år har vi utfört badrumsrenoveringar för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar (BRF) i Tyresö med omnejd. Oavsett vad du har i åtanke kan våra erfarna medarbetare leverera ett badrum som samspelar exakt med dina behov och önskemål.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

Med oss är det smidigt att genomföra en badrumsrenovering i Tyresö

Går du i tankar på att genomföra en badrumsrenovering i Tyresö? Är det viktigt för dig att renoveringen utförs av ett certifierat byggföretag som erbjuder en smidig process? Då kan du vända dig till oss! Vi har genomfört ett stort antal badrumsrenoveringar genom årens gång och efter att vi pratat med våra kunder har vi fått god förståelse för hur högt smidighet och trygghet värdesätts. Att anlita ett byggföretag kan för många kännas stressigt och komplicerat, eftersom de tidigare hört om det stora antalet oseriösa aktörer som finns på marknaden. För oss har det därför blivit extra viktigt att vara en motpol mot oseriösa byggföretag. Vi älskar det vi gör och vill helt enkelt att så många som möjligt ska kunna ta del av alla fördelar det medför att anlita experter för en badrumsrenovering i Tyresö och andra delar av Stockholm. Eftersom vi varit aktiva i över 10 års tid har vi haft många år på oss att förbättra och effektivisera vår process. Nedan beskriver vi i detalj hur det går till när du anlitar oss för en badrumsrenovering i Tyresö.

Så ser vår process ut

Det första steget vid din badrumsrenovering i Tyresö är att kontakta oss. När du gör detta kan du berätta mer om projektet du planerar, vilka idéer du har och vad som är extra viktigt för just dig i samband med renoveringen. Vid detta tillfälle ställer vi ett antal kompletterande frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi kan självklart även komma med tips kring materialval och designlösningar.

När vi fått oss en glasklar bild över vad det är du vill genomföra börjar vi räkna på projektet. Vi tar hänsyn till allt från materialkostnader till arbetskostnader och skickar sedan en kostnadsfri offert till dig. Denna offert kan du sedan läsa igenom i lugn och ro och ifall du skulle ha några frågor är det bara att du hör av dig! Väljer du att godkänna offerten går vi vidare i processen och tar fram en konkret projektplan för din badrumsrenovering i Tyresö. När du kommit med eventuell feedback kring projektplanen hittar vi sedan ett exakt startdatum. När datumet är här åker vi ut till dig och sätter igång med vår badrumsrenovering i Tyresö. Så fort vi är klara meddelar vi dig så att du kan komma och ta en titt!

När arbetet är klart

Är du nöjd med din nya badrumsrenovering i Tyresö så genomförs en sista slutbesiktning där vi kontrollerar att allt fungerar som det ska. Därefter kan du börja njuta av ditt nya badrum! Skulle någon fråga dyka upp med tiden kan du självklart ta kontakt med oss. Hör av dig idag för att få en badrumsrenovering i Tyresö av högsta klass!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Varför Stockholms Bad & Byggmästarlag?

  • Över 20 års erfarenhet inom badrumsrenoveringar för privatpersoner, företag & bostadsrättsföreningar i Tyresö.
  • Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.
  • Exklusiva rabatter på kakel, klinker och inredning från våra leverantörer.
  • Vi bistår med arbete och projektledning under hela processen.
  • Upphämtning av allt material och bortforsling av överblivet material efter avslutat projekt.
  • Anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal.
  • ID06 våtrumsbehörighet och F-skatt samt ansvarsförsäkring.
  • Mycket goda referenser finns och lämnas gärna på begäran.

Kanske känner du att ditt badrum har blivit för slitet och skulle behöva få en nytt fräscht utseende? Eller kanske har ni växt ur ert gamla badrum och skulle behöva mer plats? Vårt löfte till dig är att vi kommer att leverera exakt enligt din vision och budget. Vi utför regelbundet badrumsrenoveringar för både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Tyresö. Oavsett ditt ärende, varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]