Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsrenovering Huddinge

Totalrenoveringar av badrum i Huddinge med omnejd

VI TAR HAND OM HELA PROCESSEN NÄR DU SKA RENOVERA DITT BADRUM

Stockholms Bad & Bygg erbjuder kompletta badrumsrenoveringar i Huddinge för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar (BRF).

Vi är stolta över att kunna säga att vi har över 20 års erfarenhet och kan renovera vilket badrum som helst oavsett projektets omfattning eller svårighetsgrad. Vårt erfarna team kan hjälpa till med hela processen inklusive design, produktval, installation av ny badrumsinredning, inventarier och ytbehandlingar. Vi tar hand om allt från början till slut och kan skapa exakt det badrummet som du önskar.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

Anlita proffs för din badrumsrenovering i Huddinge

En badrumsrenovering i Huddinge är ett omfattande projekt som kräver både kunnighet och erfarenhet. För att kunna nå önskat slutresultat krävs det noggrannhet och eftertanke kring allt från fuktavledning till plattsättning. Att anlita oss för en badrumsrenovering i Huddinge innebär att du tar hjälp av experter med många års erfarenhet inom området. Vi har tillhandahållit högkvalitativa badrumsrenoveringar i över 10 års tid och har alla nödvändiga certifikat på plats. När du väljer oss kan du helt enkelt känna dig trygg i det faktum att allt görs på rätt sätt vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att problem uppstår i framtiden. En badrumsrenovering i Huddinge som inte utförts fackmannamässigt kan leda till omfattande komplikationer vilket i värsta fall innebär att hela arbetet måste göras om. Detta blir givetvis både tidskrävande och kostsamt, i synnerhet eftersom få försäkringar täcker arbeten som inte utförts av certifierade hantverkare.

Det finns helt enkelt flera goda skäl till att anlita en pålitlig aktör som tillämpar en beprövad process. Vi ser till att genomföra din badrumsrenovering i Huddinge på ett så effektivt, säkert och smidigt sätt som möjligt genom att ta ansvar för alla delar av processen.

Från planering till installation

En badrumsrenovering i Huddinge innehåller en rad viktiga moment. I egenskap av totalentreprenör kan vi ta ansvar för varje steg i processen, vilket även innefattar elarbeten. Du som kund sparar både tid och pengar genom att slippa anlita en elektriker separat, med våra goda branschkontakter ser vi till att lösa hela arbetet åt dig. Utöver elarbeten kan vi även ta fram en projektplan, komma med tips och rådgivning kring materialval, riva ut det gamla badrummet, genomföra VVS-arbeten, lägga golvvärme, sätta plattor, installera tillval och ta hand om ROT-avdraget. Kort sagt sköter vi helt enkelt allt som har med din badrumsrenovering i Huddinge att göra, så att du kan luta dig tillbaka och tänka på annat!

När vi är klara

Efter att arbetet är färdigt lämnar vi självklart garanti på jobbet som utförts. Om ett problem mot all förmodan skulle uppstå kommer vi givetvis och åtgärdar det så snabbt vi kan. För oss är det en självklarhet att du som kund ska känna dig trygg med din badrumsrenovering i Huddinge, inför, under och efter renoveringen. Ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert på din kommande renovering. I samband med detta kan vi också besvara de frågor du kan tänkas ha kring din badrumsrenovering i Huddinge!

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Varför bör du välja Stockholms Bad & Byggmästarlag när du ska renovera ett badrum i Huddinge?

  • Över 20 års erfarenhet inom badrumsrenoveringar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Huddinge.
  • Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.
  • Vi erbjuder exklusiva rabatter på kakel, klinker och inredning från våra leverantörer.
  • Vi bistår med arbete samt projektledning från start till färdigställande av projektet.
  • Upphämtning av allt material till din badrumsrenovering.
  • Bortforsling av material efter avslutat projekt.
  • Anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal.
  • ID06 våtrumsbehörighet och F-skatt samt ansvarsförsäkring.
  • Mycket goda referenser finns och lämnas gärna på begäran.

Osäker på vilken badrumsinredning som passar dig?

Vår tjänst inkluderar även expertrådgivning, inköp och installation av armaturer och inventarier som badkar, duschskärmar, kakel och handfat med mera. Vi diskuterar mer än gärna dina önskemål för att ta fram en badrumsrenoveringsplan som är skräddarsydd efter dina behov. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller för att boka in ett kostnadsfritt möte tillsammans med oss.

För ett förutsättningslöst samtal gällande en badrumsrenovering i Huddinge, ring oss på 072-322 33 12.

Badrummed grått kakel i Huddinge

Stilfullt badrum i Huddinge. Helkaklat med kakelplattor från Kakeldesign på både väggar och golv.

Badrumsrenovering Huddinge

Vackert badrum i Huddinge där vi även har monterat kakelplattor i snedtaket.

Totalrenovering av badrum i Huddinge

Totalrenovering av badrum i Huddinge.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]