Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsRenovering STOCKHOLM

Totalrenoveringar av badrum i Stockholm med omnejd

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN NÄR DU SKA RENOVERA ETT BADRUM I STOCKHOLM

Oavsett om det gäller ett helt nytt badrum eller en renovering av ett befintligt badrum i Stockholm kan vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag hjälpa dig genom hela processen.

Vi kan ge dig expertråd och hjälpa till med allt från design och renovering till alla typer av rördragningar och VVS-installationer. Stockholms Bad & Byggmästarlag har många års erfarenhet inom badrumsrenoveringar i Stockholm och kommer att säkerställa att du får ett badrum som går i linje med dina önskemål.

Innan renoveringen kan ta sin början har du säkert en del frågor. Förmodligen vill du veta hur lång tid din badrumsrenovering kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta.

Vi kan snabbt presentera ett prisförslag för dig så att du får en klar bild gällande priser och tidsuppskattning. Du kan känna dig trygg med att vi har stor erfarenhet av både mindre och mer storskaliga badrumsrenoveringar i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

Erfarenhet lönar sig när det kommer till badrumsrenovering i Stockholm

Planerar du en badrumsrenovering i Stockholm? Det gläder oss att höra! Att renovera badrummet är ett utmärkt sätt att skapa ett trivsammare hem, dessutom leder det till att värdet på din bostad stiger. För bostadsköpare ses det som mycket attraktivt att kunna flytta in i ett hem med ett fräscht och modernt badrum. Med tanke på hur viktigt detta arbete är finns det flera fördelar med att anlita ett erfaret byggföretag när det är dags för en badrumsrenovering i Stockholm. I den här texten går vi in mer i detalj på varför det är så viktigt att just badrumsrenoveringar genomförs på rätt sätt.

Det finns mycket att tänka på när badrum ska renoveras

Att genomföra en badrumsrenovering i Stockholm är ett krävande projekt. Det är bland annat därför det ställs krav på att renoveringen genomförs på ett fackmannamässigt sätt. Om din badrumsrenovering i Stockholm inte utförs av skickliga hantverkare är risken stor för att fuktskador och andra typer av problem uppstår med tiden. Om detta inträffar är det få försäkringsbolag som är villiga att täcka kostnaderna. Med oss kan du känna dig säker på att du tar hjälp av en erfaren aktör som kan stoltsera med hundratals lyckade badrumsrenoveringar i bagaget. Vi har full koll på hur allt från fuktsäkring till plattsättning görs på bästa sätt. Med andra ord tar vi ett helhetsansvar över din badrumsrenovering i Stockholm och garanterar att alla steg utförs med högsta kvalitet och med yttersta noggrannhet så att du slipper oroa dig över problem i framtiden.

Goda kontakter och välbeprövade metoder

Vi startade vår verksamhet redan 2013 vilket innebär att vi försett våra kunder med badrumsrenovering i Stockholm och andra typer av byggprojekt i över 10 års tid. Under årens gång har vi genomfört projekt där önskemålen kring allt från materialval till utförande skiljt sig åt kraftigt. Detta har gett oss en trygg grund av erfarenhet att stå på, vilket för dig som kund innebär att du kan räkna med ett förstklassigt resultat när du anlitar oss. Eftersom vi haft över ett decennium på oss att förfina och effektivisera våra metoder vet vi helt enkelt vad som krävs för att din badrumsrenovering i Stockholm ska hålla hög standard inom både funktion och design.

Genom våra år som aktiva har vi även kunnat bredda vårt kontaktnät och idag har vi goda relationer med flertalet av de främsta materialåterförsäljarna i Sverige. Detta innebär i praktiken att du som kund genom oss kan ta del av förmånliga priser på material i samband med din badrumsrenovering i Stockholm. Ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Vi är redo att göra renoveringsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig. Du behöver bara berätta för oss hur du vill ha det och därefter verkställer vi enligt dina specifikationer. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller för att få mer detaljerad info gällande vårt erbjudande inom badrumsrenovering i Stockholm.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]