Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsrenovering Haninge

Totalrenoveringar av badrum i Haninge med omnejd

RENOVERINGAR AV BADRUM I HANINGE FRÅN SKICKLIGA HANTVERKARE

Hos oss på Stockholms Bad & Byggmästarlag handlar mycket om badrumsrenovering då detta är ett av våra absoluta specialområden. Vi utför badrumsrenoveringar för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Haninge och närliggande områden.

Efter mer än 20 års historia inom badrumsrenovering i Haninge med omnejd är vi fortfarande lika ödmjuka inför kommande uppgifter. Vårt mål är att alltid leverera våra jobb enligt bästa möjliga kvalitetsstandard. Om våra kunder är nöjda så är vi nöjda, så enkelt är det. För att kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa inom badrumsrenovering i Haninge med omnejd så har vi stor förståelse för att vi alltid måste ligga steget före våra konkurrenter.

Oavsett svårighetsgrad eller omfattning kan du känna dig trygg med att vi både har resurserna och expertisen som garanterar att du får ett badrum som samspelar exakt med din vision.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

Det är viktigt att välja en pålitlig aktör vid en badrumsrenovering i Haninge

Att renovera badrummet är ett viktigt projekt eftersom ett badrum utgör en central del i varje fastighet, oavsett om det handlar om en bostad, en kontorslokal, eller en restaurang.

Badrumsrenoveringar är inte bara viktiga eftersom detta utrymme har stor betydelse för oss, det finns även en hel del att ha i åtanke vid en badrumsrenovering i Haninge eftersom arbeten som involverar vatten kräver särskild noggrannhet. Vilken aktör man väljer att anlita har med andra ord stor betydelse, då du kan säkerställa ett bra slutresultat genom att välja ett företag med bred erfarenhet och omfattande kompetens inom området. Men vad är det egentligen som gör att kvalitet är så viktigt när badrummet ska renoveras, och vilka fördelar finns det med att genomföra en badrumsrenovering i Haninge?

Vad bör man tänka på när badrummet ska renoveras?

När det kommer till badrumsrenovering i Haninge och andra delar av Sverige finns det krav på att arbetet ska vara genomfört på ett fackmannamässigt sätt. Detta innebär i praktiken att det ska utföras på ett professionellt sätt, för att undvika att kostsamma och påfrestande problem uppstår i framtiden. Med tanke på hur mycket vatten som är i omlopp i våra badrum är det av yttersta vikt att badrummet byggs för att avlägsna fukt på ett effektivt sätt. Mycket fukt i omlopp kan nämligen leda till att mögel bildas, vilket inte bara är dyrt och komplicerat att avlägsna, utan även hälsoskadligt för oss människor. Vid en badrumsrenovering i Haninge måste alltså flera åtgärder vidtas, bland annat måste luftflöde säkerställas, exempelvis i form av en fläkt. Utöver det är det viktigt att installera fuktspärrar. Allt relaterat till detta är något som vi har full koll på, vilket intygas av våra certifikat. När du anlitar oss kan du med andra ord alltid känna dig trygg i det faktum att din badrumsrenovering i Haninge sker på ett korrekt och fackmannamässigt sätt.

Fördelarna med ett nyrenoverat badrum

Det finns flera fördelar med att genomföra en badrumsrenovering i Haninge. Utöver att det leder till en betydligt trivsammare miljö för de som vistas i hemmet, kontorslokalen, eller vilket utrymme det än handlar om, så kan det även ses som en klok investering. Detta beror på att en badrumsrenovering i Haninge och andra delar av Sverige resulterar i en värdeökning av fastigheten. Eftersom ett nyrenoverat badrum ses som attraktivt på marknaden leder det till att fastighetens värde kan höjas med en ansenlig summa. Det finns helt enkelt flera goda skäl att anlita oss för en stilren och fackmannamässigt utförd badrumsrenovering i Haninge!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Badrumsrenovering i Haninge från Stockholms Bad & Byggmästarlag

Vår process är väldigt enkel. Vi inleder med att visa dig mängder av olika badrumsstilar och i samråd med dig så säkerställer vi att du väljer ett badrum enligt dina exakta behov och önskemål. Därefter startar vi arbetet och verkställer enligt dina specifikationer. Det blir inte mycket lättare än så.

Här följer några avgörande fördelar med oss:

  • Över 20 års erfarenhet inom badrumsrenoveringar för privatpersoner, företag & bostadsrättsföreningar i Haninge.
  • Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.
  • Exklusiva rabatter på kakel, klinker och badrumsinredning från våra leverantörer.
  • Vi bistår med arbete och projektledning från start och ända fram till den slutgiltiga besiktningen.
  • Upphämtning av allt material till din badrumsrenovering.
  • Bortforsling av överblivet material efter avslutat projekt.
  • Anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal.
  • ID06 våtrumsbehörighet och F-skatt samt ansvarsförsäkring.
  • Mycket goda referenser finns och lämnas gärna på begäran.

Faktum är att den svårslagna kombinationen av våra erfarna medarbetare och vår hängivna inställning till att alltid uppnå total kundnöjdhet är en avgörande trygghetsfaktor för våra kunder. För expertrådgivning och för att få mer information om vårt erbjudande inom badrumsrenovering i Haninge, kontakta gärna oss.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Se vårt urval av tidigare badrumsrenoveringar i Haninge:

Badrum Haninge

Badrumsrenovering i Haninge. Stilfullt badrum i Haninge med vitt kakel och london white brillo på väggarna.

Badrumsrenovering Haninge

Totalrenovering av villa och badrum i Haninge. Snyggt och välplanerat badrum.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]