Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsRenovering VÄRMDÖ

Totalrenoveringar av badrum i Värmdö med omnejd

HELHETSLÖSNING NÄR DU SKA RENOVERA DITT BADRUM I VÄRMDÖ

Med över 20 års erfarenhet inom badrumsrenoveringar i Värmdö med omnejd så gör du ett klokt val om du ger uppdraget till oss på Stockholms Bad & Byggmästarlag.

Vi erbjuder en helhetslösning som verkligen uppskattas av våra kunder. Hela vägen från val av badrumsinredning och ända fram till den slutgiltiga besiktningen kommer vi att se till att du får service i toppklass och ett badrum enligt dina exakta specifikationer.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

Hur går en badrumsrenovering i Värmdö till?

När du anlitar oss för en badrumsrenovering i Värmdö kan du känna dig trygg i det faktum att vi tar ansvar för varje del av processen. Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att du inte behöver vända dig till fler än ett byggföretag. Våra hantverkare har bred expertis inom allt som har med badrumsrenoveringar att göra, dessutom har vi certifikat som intygar att vi genomför säkra vatteninstallationer och är behöriga för att genomföra våtrumsarbeten. Vi har även elektriker som kan genomföra alla typer av elarbeten relaterade till din badrumsrenovering i Värmdö, detta kan exempelvis röra sig om att installera golvvärme och belysning.

En badrumsrenovering i Värmdö är ett projekt som innefattar ett flertal delmoment. I den här texten berättar vi mer om vilka olika delar som ingår när det är dags att renovera badrummet.

Från projektplan till slutbesiktning

Det första som görs i samband med en badrumsrenovering i Värmdö är att vi tar fram en projektplan baserad på dina önskemål. Projektplanen utarbetas efter att vi pratat med dig om vilka material du vill ska användas, ifall du har några specifika krav kring exempelvis utrymme för tvättmaskin, samt om du vill ha golvvärme eller andra tillval. När du känner dig nöjd med projektplanen gör vi en beställning av materialet. Tack vare vårt breda kontaktnätverk inom branschen kan vi ta del av snabba leveranstider och förmånliga priser när vi beställer material för din badrumsrenovering i Värmdö.

När materialet är på väg påbörjar vi rivningen av ditt gamla badrum. Detta gör vi på ett säkert och noggrant sätt för att inte riskera att skada bakomliggande väggar, golv eller tak. När badrummet rivits ut genomför vi eventuella VVS-arbeten såsom att dra om vattenledningar och installera rör. Så fort det VVS-relaterade är på plats installerar vi el för att skapa förutsättningar kring belysning och värme.

När grunden är satt fortsätter vi med ytskikten och sätter kakel och klinkers. Därefter avslutar vi med de sista installationerna såsom handfat, toalettstol och handduksvärmare. När alla delar är genomförda meddelar vi dig så att du kan komma och ta dig en titt på din nya badrumsrenovering i Värmdö. Vill du att något ska korrigeras löser vi det, annars genomför vi den sista besiktningen för att säkerställa att allt är som det ska!

Ta kontakt med oss direkt

Hör av dig till oss redan idag för att komma igång med din badrumsrenovering i Värmdö. Vi besvarar gärna alla dina frågor och kan även förse dig med en förutsättningslös offert helt gratis!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Avgörande fördelar när du anlitar Stockholms Bad & Byggmästarlag:

  • Över 20 års erfarenhet inom badrumsrenoveringar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Värmdö.
  • Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.
  • Vi erbjuder exklusiva rabatter på kakel, klinker och inredning från våra leverantörer.
  • Vi bistår med arbete samt projektledning från start till färdigställande av projektet.
  • Upphämtning av allt material till din badrumsrenovering.
  • Bortforsling av material efter avslutat projekt.
  • Anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal.
  • ID06 våtrumsbehörighet och F-skatt samt ansvarsförsäkring.
  • Mycket goda referenser finns och lämnas gärna på begäran.

Boka in oss för expertrådgivning & ett kostnadsfritt hembesök

Om du har några frågor eller om du är intresserad av att anlita ett företag för en badrumsrenovering i Värmdö, boka då gärna in ett kostnadsfritt hembesök tillsammans med oss. Mötet är helt förutsättningslöst och vi kan då visa dig mängder av olika alternativ och badrumsstilar.

Badrum ska vara tidlöst, vackert och funktionellt, eftersom det fungerar som både en fristad och som en nödvändig tillgång för alla bostäder. Badrumsrenoveringar kan dock vara en överväldigande process för många hemmafixare, men med hjälp av vår erfarenhet och expertis garanterar vi att du kan njuta av en stressfri och framgångsrik badrumsrenovering.

Ta gärna kontakt med oss så kan vi starta processen med att sammanställa en kostnadsfri prisuppskattning gällande en badrumsrenovering i Värmdö. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Totalrenovering av badrum på Värmdö

Totalrenovering av badrum på Värmdö med en häftig och annorlunda badrumsdesign.

Badrum Värmdö

Badrumsrenovering på Värmdö. Grå väggar och stilfull badrumsinredning.

Badrumsrenovering på Värmdö

Renovering av badrum på Värmdö.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]