Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

badrumsRenovering Nacka

Totalrenoveringar av badrum i Nacka med omnejd

KVALITETSRENOVERINGAR AV BADRUM I NACKA

Vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag utför kontinuerligt badrumsrenoveringar i Nacka området för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Badrumsrenoveringar är vårt absoluta specialområde så om du söker en seriös och pålitlig aktör med lokal anknytning som kan hjälpa dig från början till slut, har du definitivt hittat rätt. Kanske är ditt badrum för litet eller så har det gått decennier sedan du senast uppdaterade badrumsinredningen. Oavsett anledning så kanske det är dags för att överväga en badrumsrenovering för din bostad i Nacka.

Kontakta oss idag eller begär offert så hjälper vi dig!

Vi erbjuder badrumsrenovering i Nacka till ett bra pris

En badrumsrenovering i Nacka kan på flera sätt ses som ett klokt val för dig som både vill ha ett trivsammare hem, och samtidigt kunna dra nytta av en smart investering. Tack vare våra effektiva arbetsmetoder och goda kontakter inom branschen är vi ett av de prisvänligaste alternativen i branschen när det kommer till badrumsrenovering i Nacka. Med vårt goda kontaktnät av återförsäljare kan vi köpa in material av högsta kvalitet till låga priser, vilket självklart resulterar i en lägre slutkostnad för dig som kund. Det är även viktigt att ha i åtanke att trots att denna typ av renovering givetvis medför en initial kostnad så är ett nyrenoverat badrum ett av de bästa sätten för att höja värdet på din fastighet. En förutsättning för detta är dock givetvis att renoveringen görs på ett korrekt sätt, med fackmannamässiga metoder. Om din badrumsrenovering i Nacka inte gått rätt till kan det nämligen leda till att kostsamma problem uppstår, som inte täcks av försäkringen om du tagit hjälp av ett oseriöst företag. Detta är dock inget du behöver oroa dig för när du anlitar oss. Vi har hundratals lyckade badrumsrenoveringar i bagaget och vet precis vad vi sysslar med!

Med oss blir ROT-avdraget enkelt

Utöver våra förmånliga priser kan du på ett smidigt sätt få ned slutsumman ytterligare på din badrumsrenovering i Nacka när du anlitar oss. Vi sköter nämligen allt kring ROT-avdraget åt dig så att du kan spara uppemot 30% på arbetskostnaden, utan att behöva göra någonting!

ROT-avdraget är en skattereduktion som inkluderar renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader. När du som privatperson anlitar hantverkare för att genomföra något av dessa projekt, såsom en badrumsrenovering i Nacka, kan du dra av en summa för arbetet. När du vänder dig till oss för en badrumsrenovering i Nacka tar vi hand om allt som har med ROT-avdraget att göra. Detta innebär i praktiken att vi sammanställer uppgifterna som behövs och skickar in dessa till Skatteverket. Därefter redovisar vi på din faktura hur stort avdraget blivit och därmed hur mycket du sparat. Generellt sett kan du göra avdrag på arbetskostnader motsvarande 50 000 kronor per år och du kan då dra av hela 30%. Med detta avdrag sparar du alltså omkring en tredjedel av totalsumman vid badrumsrenovering i Nacka! Om du har några frågor kring avdraget, såsom hur det fungerar eller hur mycket just du har rätt till, kan du ta kontakt med oss direkt.

Kundbetyg av högsta klass

I samband med en badrumsrenovering i Nacka är det givetvis viktigt att du känner dig trygg genom hela processen. Att anlita en oseriös aktör kan inte bara leda till skyhöga extrakostnader utan även till onödig stress. Det är därmed viktigt att säkerställa att företaget du anlitar erbjuder förmånliga villkor och lämnar garanti på alla jobb som utförs. Utöver detta är det även viktigt att ta dig en titt på vad tidigare kunder tycker för att få dig en klar bild över vad du kan förvänta dig. Vi är ett byggföretag som tål att bli jämförda. Genom årens gång har vi fått förstklassiga kundbetyg i samband med de arbeten vi utfört, detta gör oss både stolta och motiverade att fortsätta leverera högkvalitativa slutresultat. Vill du ha referenser eller se bilder från våra tidigare arbeten kan vi självklart förse dig med detta. Ta kontakt med oss redan idag för en badrumsrenovering i Nacka av högsta standard, till ett förmånligt pris!

David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Utmärkt

89%

Mycket bra

11%

Bra

0%

Dåligt

0%

Mycket dåligt

0%

Avgörande fördelar med Stockholms Bad & Byggmästarlag:

  • Över 20 års erfarenhet inom badrumsrenoveringar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Nacka.
  • Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.
  • Vi erbjuder våra exklusiva rabatter på kakel, klinker samt inredning från våra leverantörer.
  • Vi bistår med arbete samt projektledning från start till färdigställande.
  • Upphämtning av allt material till din badrumsrenovering.
  • Bortforsling av material efter avslutat projekt.
  • Anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal.
  • ID06 våtrumsbehörighet och F-skatt samt ansvarsförsäkring.
  • Mycket goda referenser finns och lämnas gärna på begäran.

Det kan inte nog understrykas att det är ett mycket viktigt beslut att man anlitar rätt hantverkare för olika bygg- och ombyggnadsprojekt. Att välja rätt företag kan tillföra stil och verkligt värde till din bostad. Stockholms Bad & Byggmästarlags engagemang och beprövade rykte för att alltid leverera enligt bästa möjliga kvalitetsstandard säkerställer att du får exceptionellt värde för din investering.

Oavsett din vision så garanterar vi att vi kommer att leverera en badrumsrenovering enligt avtalad budget och i enlighet med dina exakta specifikationer. Om du har några frågor eller om du vill boka in ett kostnadsfritt hembesök gällande en eventuell badrumsrenovering i Nacka, varmt välkommen att kontakta oss.

För ett förutsättningslöst samtal, ring oss på 072-322 33 12.

Se vårt urval av tidigare badrumsrenoveringar i Nacka:

Badrum i Nacka

Badrumsrenovering med vitt kakel i Nacka.

Badrum med träväggar i Nacka

Badrum med träklinker i Nacka.

Badrum Saltsjö-Boo

Badrum, pannrum och tvättstuga i Saltsjö-boo.

Vi bygger din dröm

Vi förverkligar den åt dig. Betalning sker efter slutfört projekt.

Våra tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg, renovering och inredning.

Badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering och erbjuder helentreprenad.

Köksrenovering

Med en bred och lång erfarenhet av köksrenoveringar kan vi utför både enklare och mer komplicerade arbeten.

Totalrenovering

Behöver du genomföra en större renovering som involverar olika komplexa moment kan du alltid anlita oss.

Bli inspirerad

Har du svårt att hitta inspiration till ditt nästa renoveringsprojekt? Kolla in våran instagram nedan.

Vill du också ha ett fint badrum? Kontakta oss på info@bbml.se så bokar vi in ett kostnadsfritt besök. Just nu har vi fantastiska rabatter på kakel/ klinker och inredning. #badrumsrenovering #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum ...

Här har vi byggt ett fantastiskt fint badrum, byggt ihop enskild toa och badrum, stora fina plattor från @kakeldesign gerade ytterhörn och inkaklat badkar, supersnyggt #kakel #granitkeramik #kakeldesign #renoverabadrumstockholm #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsdesign #lidingö ...

Snyyyyyyggt badrum färdigställt!!! 😍 ...

Snyggt klassiskt badrum som man har tänkt på inrednings detaljer. Nöjd kund då är vi nöjda. #ingarö #kakeldesignvärmdö #renoverabadrumstockholm #renoverabadrum #badrumsrenovering ...

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]