om oss

JOBBA MED BML

Vi erbjuder kostnadsfri hemkörning åt våra beställare och har mycket bra rabatter hos samtliga leverantörer att erbjuda.

STOR VARIATION

Med den stora variation på tjänster vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Vi har mycket goda referenser och ställer alltid kunden i centrum.

CERTIFIERADE JOBB

Hos oss hittar du certifierade underentrepenörer elektriker, rörmokare, plattsättare och snickare med mångårig erfarenhet. Ett företag där samtliga medarbetare har relevanta behörigheter.

Om BML

Stockholms Bad & Byggmästarlag AB fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ service.  Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.

Med den stora variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Vi har mycket goda referenser och ställer alltid kunden i centrum. En nöjd kund kommer alltid tillbaka. Stockholms Bad & Byggmästarlag AB har en bred yrkeskompetens att erbjuda. Våra huvudsakliga yrken är Bygg så som badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, utbyggnationer, ombyggnad samt nybyggnation. Vi har även en egen måleriavdelning.

Vi kräver att alla våra underentreprenörer såsom el, vvs och plattsättare osv är certifierade och har alla behörigheter. Vi lämnar alltid garanti och egenkontroller på utförda arbeten. Stockholms Bad & Byggmästarlag AB är anslutna till Byggnads och har därmed hängavtal/kollektivavtal, ID06 dvs direktuppkopplad till skatteverket, våtrumsbehörighet och självklart finns F-skatt samt ansvarsförsäkring.
Mycket goda referenser finns och lämnas på begäran.

photo-of-kitchen-interior-3214064
Daniel
Badrumsrenovering 6 kvm i Vallentuna
Read More
Stockholms Bad & Byggmästarlag AB renoverade vårt badrum som det inte har gjorts något med sedan huset byggdes 1978 och vi är så otroligt nöjda med slutresultatet! Utöver ett väldigt professionellt första möte med Jesper och Malin där de uppvisade sina yrkeslegitimationer, kom de med genuina förslag, lösningar och idéer på badrummets utförande så att det fortfarande passar huset i helhet. Där slutresultatet ändå inkluderar både miljövänliga och teknisk modern inredning. Jättetrevliga hantverkare som jobbade på otroligt effektivt och bra men framförallt noggrant! Den avtalade tidsplanen för renoveringen hölls och all material höll yttersta klass, allt från täckpapp på golvet till våtzoner. Allt är extremt välgjort och det är en enorm känsla utav välbehag och lyx varje gång man går in i badrummet. Stockholms Bad & Byggmästarlag AB ger verkligen valuta för pengarna!
David
Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
Read More
Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig. Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt. Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Stockholms Bad & Byggmästarlag AB igen.
Jim
Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
Read More
Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige
Previous
Next

Offertförfrågan

[contact-form-7 id="a9bda4d" title="Contact form"]